Doğanyol Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 0422 881 64 85
WEB https://doganyolhem.meb.k12.tr
Adres : İsak Mah. Doğanyol /MALATYA
VİZYON : Değişim ve sürekli gelişimi amaçlayan, toplumun ihtiyacı olan çağdaş, verimli, etkin ve üretken işgücü yetiştirme çabasıyla, çevremizde kaliteli ve nitelikli eğitim anlayışının merkezi olmak. Türk milli eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğu ve kalkınmayı hedefleyen bir kurum olmaktır.
MİSYON : Doğanyol Halk Eğitim Merkezi olarak, bireylerimizi özgüven sahibi, bilgili ve becerikli kılmak; onların teknik ve sosyal eğitim ihtiyaçlarını karşılamak ve kendilerinin eğitim faaliyetlerinde aktif görev almalarını sağlamak. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün deyişiyle “Gerçek sanat el emeği ve alın terinin toplum yararına en bilgili şekilde değerlendirilmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR : Satranç alanında Kursumuza katılan 3. sınıf öğrencimiz Malatya´da yapılan yarışmada il ikincisi olmuştur.

Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim
Saatler : Tam gün Tam Yıl Eğitim yapılmakta.
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer(kömür)
Servis :
Ulaşım : Doğanyol Koop. araçları ile sağlanmakta ve özel araçlarla.
Yerleşim Yeri : İsak Mah. Doğanyol /MALATYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz İlçe merkezinde olup ile 92 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :